Londra ve Oxford’taki Anıtları Gezdik.

İstanbul Atatürk Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, 27 Ocak ile 2 Şubat 2024 tarihleri arasında Londra ve Oxford'a düzenlenen gezi kapsamında tarihi ve önemli mekanları ziyaret eden öğrenciler, eğlenceli ve öğretici bir hafta geçirdi. Bu gezi, öğrencilere kültürel anlamda zenginleşme ve uluslararası ilişkiler açısından önemli bir deneyim sağladı.

Gidilen Tarihi Yerler: Albert Memorial - Albert Anıtı (Kensington Gardens, London), Bridge of Sighs - Ahlar Köprüsü (Oxford), Martyrs' Memorial - Şehitler Anıtı (Oxford), Royal Albert Hall - Konser Salonu (South Kensington), St. Paul's Cathedral - St Paul Katedrali (London), Victoria Memorial - Victorya Anıtı (London), Wellington Arch - Anayasa Kemeri / Green Park Kemeri (Apsley Way, London)

05.03.2024 36